Семейната карма е тази, която идва от собствената ни родословна линия. Обикновено хората,

...
Семейната карма е тази, която идва от собствената ни родословна линия. Обикновено хората,
Коментари Харесай

Семейната карма: Какво представлява и как да я преодолеем

Семейната карма е тази, която идва от личната ни родословна линия.  Обикновено хората, които са по-духовно развити в фамилията, са тези, които я имат.  Става дума за дейности, мисли и прекарвания, които се повтарят от потомство на потомство.

Всички хора се раждаме чисти, само че до момента в който растем, нашето его също пораства.  Научаваме се да лъжем, да подлагаме на критика, да съдим, да ревнуваме, да крадем, даже да желаем гибелта на друго човешко създание.  Любопитното е, че това в това време ни кара да стартираме да изпитваме болежка, страхове и прочувствени проблеми. 

 семейство iStock

Същността ни се опетнява и лека-полека губим своята непорочност. Ако в точния момент всички тези лоши сили и нездравословни чувства не бъдат излекувани, най-вероятно нашите потомци ще поемат и предадат всичко това.

Нека дадем образец. Баба ви е блага и добра с всички, само че това някак си кара доста нейни близки да се възползват от нея, като получава неприятно отношение, което тя не заслужава. Въпреки това дамата взема решение да търпи, жертвайки своето благоденствие и успокоение, с цел да „ избегне “ недоволството на другите. Е, тази енергия на жертвоготовност, която тя има, ще бъде предадено на нейните деца.  Всичко това може да провокира бунтарско държание от страна на вашият родител и има огромен късмет вие да повторите същата история.

 семейство iStock

Ето за какво се споделя, че това, което не е платено от едно потомство, се заплаща от идващото.

Но тогава как да се освободим от фамилната карма?

Първо, трябва да сте наясно, че кармата, от която страдат членовете на вашето семейство, идва при вас, до момента в който растете.  Така че не се колебайте и не се опасявайте да поискате помощ.  Понякога може да е комплицирано, в случай че нямате осъзнатост над протичащото се и не можете да си обясните каква е повода да живеете тъкмо по този метод.  Въпреки това, в случай че преминете през събуждане, е допустимо да започнете да се освобождавате.

Трябва да вземете поради, че  всяко човешко създание е създател на своята независимост и е отговорно за личните си дейности.

 семейство iStock

Най-голямата карма, която някой може да има, е възприятието за злощастие и празнина, което генерира нарцистичната персона.  Нарцисите не могат да изпитат същинско благополучие, те не могат да съпреживеят възприятията на другите, те са егоисти и прочувствено необразовани. Ч увствата, които могат да изпитват са ненавист, злоба, лакомия. Когато откриват каквито и да било взаимоотношения, те постоянно претеглят изгодата, която ще извлекат от това. Разочароват се, когато не получат това, което желаят.

Емоционалният дисбаланс има последствия на здравословно равнище, тъй като ние сме тяло и сила и в случай че енергийното ни равнище вибрира негативно, тогава тялото ще вземе това под внимание и в последна сметка ще страдате и физически.

Това, което би трябвало да извършите, е да изчистите всички блокирани страсти и стрес, които имате в сърцето си.  Те са като „ цветни очила “, които оцветяват всичко, което виждаме и усещаме. Освен това са методът, по който нашият разум ни управлява.

 семейство iStock

Изпълнете сърцето си с обич, доверие и благодарност. Вие самите сте виновни за живота и щастието си. Така ще намерите своя вътрешен мир и интуицията ви ще се развие. Ще знаете надълбоко в себе си всички въпроси и отговори!

Емоциите са като вода: в случай че текат, те са чисти и здрави. Ако се застоят, гният. Ако ги блокирате изцяло, най-вероятно ще експлодират по-късно. Така че, оставете ги да текат. Просто изберете вярното място, с цел да го извършите. 

Истински образован човек е този, който се стреми да реализира съвършения баланс сред своите разум, страсти и воля, с цел да стане най-хубавата версия на себе си.

Вижте в нашата изложба с кои 10 стъпки можете да трансформирате кармата си:
 Ето с кои 10 стъпки ще изчистите фамилната си карма!  Ето с кои 10 стъпки ще изчистите фамилната си карма!  Ето с кои 10 стъпки ще изчистите фамилната си карма!  Ето с кои 10 стъпки ще изчистите фамилната си карма!
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР